US_Navy

Duidelijke oorlogstaal. Van zowel Rusland, Amerika als Iran. Het is een explosieve situatie die zorgt voor flink wat onzekerheid bij beleggers. En die onzekerheid bereikt ook onze mailbox. Het aantal beleggers dat ons vraagt hoe je het beste moet positioneren in een oorlogssituatie, groeit nog dagelijks. De belangrijkste vraag die ons dan gesteld wordt: ‘moet ik nu alles verkopen en wachten op lagere koersen?’.

Wie onze analyses al wat langer leest, weet dat wij op de langere termijn positief zijn voor de beurzen.

Schrijf je hier in op de Gratis Nieuwsbrief van Trading

Maar ook dat er duidelijke niveaus zijn waarop we het positieve scenario gaan herzien. Daarom vinden wij niet dat de oorlogssituatie een reden is om de totale portefeuille te liquideren. Er zijn immers geen niveaus gehaald die ons zorgen baren.

Bovendien…

De kans bestaat ook dat de beurzen dit nieuws goed verteren en de situatie gaan accepteren. Dat hebben we de afgelopen jaren wel vaker gezien namelijk.

Wij kijken daarom liever naar posities die profiteren van meer onzekerheid en kunnen stijgen in een ‘black swan‘ event gerelateerd aan de oorlogssiutatie. En dan ook als de rust wat terugkeert en beurzen toch hoger bewegen, je alsnog kan profiteren.

In een speciale editie van het TA Rapport, hebben we een selectielijst opgenomen met 7 aandelen die hier goed van profiteren.

TA

Het rapport is los te downloaden (49 euro), maar het rapport wordt vandaag ook als extra cadeau gegeven bij onze aanbieding.

Aanbieding, horen we u denken?

Dat klopt. We hebben een kortingsactie. Want de vraag naar trading producten is erg groot, al is voor sommige beleggers de prijs nog een drempel.

Wie abonneert voor 1 jaar, moet namelijk 720 euro betalen voor een combinatiepakket. We begrijpen dat dit een fors bedrag is. Daar staat dan ook een heel pakket aan research tegenover.

Bovendien heeft alleen het Optie Rapport dit jaar al zoveel winst gemaakt, dat iedereen die met 500 euro per positie was ingestapt, nu al voor 3 jaar een abonnement had terugverdiend.

En nu, krijgt u daar dan eens een stevige korting bovenop.

Om alles nog eens op een rijtje te zetten: met een combinatie aanbieding, krijgt u 3 rapporten. Het Trading, TA en Optie Rapport.

Dat betekent:

  • Ieder weekend een Technische Analyse update waarin interessante markten (van goud tot valuta) worden besproken en een routekaart wordt gestippeld voor de komende weken of maanden,
  • Direct een mail zodra er een nieuwe positie wordt ingenomen voor het Optie Rapport,
  • Toegang tot de 1-aandeel strategie van Trading: ieder jaar de benchmark verslaan met maar 1 aandeel per keer,
  • Alerts zodra wij aandelen innemen voor het Trading Rapport.

Met andere woorden: heel veel moois voor de actieve belegger.

En dit jaar, willen we iedereen kennis laten maken het Trading product. Want actief beleggen, is in deze markt in onze ogen een absolute must.

Daarom gaan we eens heel erg diep. Zo’n grote korting, hebben we nog nooit gegeven.

En, omdat de korting zo groot is, geven we hem ook alleen voor het halfjaarlijkse of 1-jarige abonnement.

Hiermee wordt het voor iedereen  mogelijk om te profiteren van onze producten. U krijgt direct toegang tot al onze 3 tradingproducten.

Bovendien, ontvangt u onze extra uitgave van het TA Rapport: Oorlog Special. In deze speciale editie, gaan we in hoe u zich het beste kan positioneren tijdens een oorlog en welke aandelen goed kunnen stijgen.