Richard Branson slapende werknemer Multimiljardair Richard Branson is nooit verlegen voor een grapje. Wanneer jij je betrapt voelt wanneer je baas voorbij wandelt terwijl je op je Facebook zit te kijken, verbleekt dat in het niets met wat deze werknemer overkwam. Branson bezocht recent de kantoren van Virgin Australia en vond een van de medewerkers in slaap op een zetel. Dit was wat hij te zeggen had over de foto: “Ik ging naar Virgin Australia om nog eens dag te zeggen en om te zien waar het team mee bezig is. Er was er een die blijkbaar niet veel om handen had en lag te slapen. Kreeg die man een shock toen hij wakker werd. Hij moest het precies gedroomd hebben want hij viel onmiddellijk terug in slaap. Maar om eerlijk te zijn, hij stond op standby en nam hij een welverdiende rustpauze.” Psychologen en wetenschappers zijn het er over eens dat een korte slaapperiode tijdens het werk wonderen kan doen. De zogenaamde ‘power nap’ geeft het lichaam terug energie. Maar misschien is het beter om dit op een meer discrete plaats te doen. Foto: Virgin Australia

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …