Grant Cardone is een self-made miljonair. Volgens Cardone heeft het geen nut om iedere dag op kleine dingen te besparen. Het brengt misschien wel op, maar écht rijk ga je er niet mee worden. Wie écht rijk wil worden, focust beter om onderstaande 5 tips.

-1. Investeer in jezelf

Maak jezelf beter. Maak jezelf beter dan al de rest. Door in jezelf te investeren, geef je jezelf mogelijkheden waar anderen enkel van kunnen dromen. Door in jezelf te investeren, kan jij jouw dromen waarmaken in plaats van mee te helpen de droom van een ander te realiseren.

Investeren in jezelf is de beste en goedkoopste investering (geen belastingen) die je kan doen.

-2. Zoek de juiste job

De meeste mensen gaan op zoek naar een job omdat ze de rekeningen moeten betalen. Hoewel dit goed kan zijn op korte termijn, is het veel beter om te zoeken naar een job die bij jou past.

De juist job geeft je veel meer voldoening. Zorg er ook voor dat je op commissie staat zodat jouw voldoening ook doorsijpelt naar jouw salaris.

-3. Doe het niet goed, maar fantastisch

Goed is gemiddeld. Je moet beter zijn dan het gemiddelde, je moet met andere woorden fantastisch zijn in wat je doet. Don’t show off, show up! Fantastisch zijn in wat je doet, geeft je ook onderhandelingsmarge voor een beter loon. Als je echt fantastisch bent, zullen ze daar ook voor betalen.

-4. Zorg voor meerdere inkomsten

Je gaat niet rijk worden met 1 set inkomsten. Diversifieer je inkomsten. In het ideale geval zorg je ervoor dat de inkomstenbronnen met elkaar in verbinding staan zodat ze elkaar naar een hoger niveau tillen.

-5. Beleg Slim

Je hebt een appeltje voor de dorst en een noodfonds nodig op je bankrekening, maar de rest kan je beter beleggen. Wie slim kan beleggen, kan zijn geld voor hem/haar laten werken zodat je uiteindelijk steeds meer geld gaat creëren.

Bron: CNBC

Foto Credit: iStock

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …