2017 was zonder twijfel het jaar van de cryptovaluta, dat zal vrijwel niemand ontgaan zijn, voornamelijk door de massale hype die zich errond af heeft gespeeld.

De prijs van een Bitcoin ging in dat jaar van onder de $1000 naar een – al dan niet tijdelijke – top van maar liefst $20000!

Echter was het niet de Bitcoin die de beste prestaties afleverde, er waren namelijk nog een heel aantal andere cryptovaluta die nog veel betere rendementen konden laten optekenen.

Een van deze is de 2egrootste cryptovaluta die we momenteel kennen, namelijk Ethereum.

Ethereum ging van een laagtepunt van rond de $5 in het begin van 2017 naar een top van $1600 in maar 8 maanden, van duizelingwekkende rendementen gesproken!

JC Parets van AllStarCharts – een technisch georiënteerde speculant – is deze nieuwe trend zeker ook niet ontgaan en ook hij heeft Ethereum momenteel in het oog.

Hij ziet op de onderstaande logaritmische grafiek een duidelijke uitbraak uit een neerwaartse trend die begon bij de start van dit jaar.

 

Als de opkomende weerstand – die rond de $860 ligt – uit de weg geruimd kan worden dan ligt de weg naar $1300 wijd open.

Parets laat weten dat hij boven deze $860 positief is over deze cryptovaluta en onder deze prijs een meer neutrale houding zal hanteren.

Het beste is dus om af te wachten tot de kaap van $860 overwonnen is alvorens je posities in gaat nemen in Ethereum.

Volgens Parets is het zeker mogelijk dat we dit jaar een nieuw hoogtepunt gaan zien rond de $2000, maar hij maant toch aan op voorzichtigheid, zeker op dit moment is het een goed idee om de kat uit de boom te kijken.

Foto Credit: iStock

Top-7 aandelen voor 2019

Wat is er beter dan goede bedrijven kopen op de beurs? Goede bedrijven kopen wanneer ze afgestraft zijn. In deze gids geven we je 7 aandelen mee die de afgelopen maanden serieus afgestraft werden. Het zijn aandelen met aantrekkelijke eigenschappen en veel herstelpotentieel.

Veel succes met deze 7 afgestrafte aandelen!

Reacties