Er is een gemakkelijke, maar essentiële tip voor succes die je kan overnemen van ’s werelds meest succesvolle miljardairs: sporten. 76% van de rijkste mensen ter wereld doet iedere dag minstens 30 minuten aan sport. Sporten helpt hen op verschillende niveaus en draagt bij tot hun succes.

5 miljardairs geven toe dat sport een essentieel onderdeel is van hun succes.

Richard Branson

“Ik betwijfel ten zeerste of mijn carrière even succesvol was geweest wanneer ik geen belang had gehecht aan sport en gezondheid”, zegt de oprichter van het Virgin imperium. Branson houdt van verschillende sporten zoals tennis, fietsen, lopen en kite surfen.

“Ik kan 2 keer zoveel doen wanneer ik fit ben”, zegt Branson, “mijn hersenen functioneren beter”.

Mark Zuckerberg

“In vorm blijven is bijzonder belangrijk”, zegt de CEO van Facebook. “Wanneer je iets goed wilt doen, heb je energie nodig. Je hebt meer energie wanneer je fit bent”.

De jonge multimiljardair sport minstens 3 keer in de week, vooral ’s morgens.

Oprah Winfrey

“Ik probeer iedere dag iets te doen waardoor ik me actief voel”, zegt een van de meest succesvolle zwarte vrouwen uit de geschiedenis. Ze probeert iedere dag minstens 10.000 stappen te zetten en ze doet aan yoga.

Mark Cuban

Miljardair Mark Cuban ziet sport zoals zijn bedrijf, “Ik vind een manier om het te doen. Ik wil beter zijn dan anderen. Ik ben competitief in mijn sport en in het bedrijfsleven. Beide voeden elkaar om beter te worden.”

Jack Dorsey

De CEO van Twitter en Square werkt 18 uur per dag. Hij ziet sport als een manier om nog meer gedaan te krijgen tijdens zijn werkuren. “Ik doe elke dag hetzelfde zodat ik een sterke start heb van de dag. Zo word ik efficiënter”, zegt Dorsey.

Jack Dorsey staat iedere dag om 5 uur op, mediteert een half uur, doet 3 workouts van 7 minuten, dringt koffie en gaat aan het werk.

Bron: CNBC