Volgens een onderzoek van Blockchain Capital zegt 30% van de jongeren tussen 18 en 34 jaar dat ze liever $1.000 aan Bitcoin zouden bezitten dan $1.000 aan aandelen of overheidsobligaties. Naarmate steeds meer jongeren aan investeringskapitaal geraken, is dit een belangrijke indicatie voor de toekomst.

Het onderzoek werd uitgevoerd bij 2.000 millennials. Daaruit kwam ook naar voren dat:

  • Nog maar 42% van de jongeren kennis hebben van Bitcoin
  • Slechts 15% van de ouderen (boven 65) kennis hebben van Bitcoin
  • Slechts 2% van de Amerikanen Bitcoin bezitten of in bezit hebben gehad

10 Bitcoin Experts voorspellen prijs van $10.000 tot $1 miljoen

Naarmate steeds meer jongeren in hun leven geld beginnen te ontplooien naar de kapitaalmarkten, zal Bitcoin kapitaal blijven aantrekken. Wat ook opvalt is dat minder dan de helft van de jongeren Bitcoin kent en dat slechts 2% van alle Amerikanen ooit Bitcoin heeft gekocht.

Dit bewijst nogmaals dat dit een zeer vroege fase is in de ontwikkeling van Bitcoin en andere cryptomunten. Dit neemt echter niet weg dat er nog bijzonder veel obstakels overwonnen moeten worden. Maar het potentieel is alvast daar, ook voor jou.

Bron: Bloomberg

Wie deze strategie volgde heeft vandaag 56% méér cryptomunten

Bij Slim Beleggen hebben we een speciale strategie ontwikkeld waarbij elke daling op de cryptomarkt niets meer is dan een super hefboom om enorm veel winst te boeken wanneer de prijzen terug stijgen.

LEES HIER MEER hoe je eenvoudig geld kan verdienen met cryptomunten