‘Price is what you pay, value is what you get.’ Het is een oude uitspraak van grootmeester Warren Buffett. Maar die uitspraak is vandaag bijzonder actueel voor de cryptomarkt. Begin 2018 betaalden beleggers een veel te hoge prijs voor de waarde die ze kregen. Nu wil niemand nog een lage prijs betalen, voor de waarde die je kan krijgen.

Invest in Blockchain vroeg aan 9 crypto-experts wat hun favoriete cryptomunten waren voor de laatste maanden van 2018.

London Letter

Civic (CVC): Civic revolutioneert de KYC industrie

Basic Attention Token (BAT): BAT heeft 4,6 miljoen maandelijkse gebruikers. Coinbase overweegt de cryptomunt op te nemen in hun aanbod.

MakerDAO (MKR): MakerDAO heeft een eigen stablecoin, DAI. Die combinatie en de populariteit van stablecoins kan MakerDAO groot maken.

Jorn von Zwanenburg

Bitcoin: Er is nog lang geen einde aan de dominantie van Bitcoin, vooral met het Lightning Network.

EOS: heeft theoretisch het probleem van de schaalgrootte bij blockchain opgelost. Het ecosysteem wordt steeds sterker.

IOTA: maakt bijzonder veel progressie om de ruggengraat van Internet der Dingen te worden.

David Olarinoye

Binance Coin (BNB): komt weldra met het gedecentraliseerde Binance DEX, in Q4 of Q1 2019. Dit zal het gebruik van Binance Coin verhogen.

Kirill Bensonoff 

Hij denkt vooral aan 0x. Met de recente lancering van v2 trekken ze steeds meer applicaties aan voor het gebruik van 0x voor decentralisatie.

Bitcoin Benny

Veel projecten faalden omdat ze niet begrepen waar ze mee bezig waren, te ambitieus waren, te weinig talent in huis hadden, of te weinig business verstand. Hij raadt aan om te kijken naar de projecten die wel slagen.

Cardano (ADA): heeft een briljant team dat met iets geweldig bezig is. Het heeft wel nog tijd nodig.

Stellar (XLM): is een fantastisch project dat zichzelf niet eens moet promoten.

VerusCoin (RSC): een zeer getalenteerde ontwikkelaar, zonder ICO of hype, maar gebouwd op zeer degelijke technologie. Kan exploderen eens het mainstream gaat.

Ethereum Classic (ETC): noteert op Coinbase en heeft nauwe banden met Cardano.

Polymath (POLY): wanneer dit project kan leveren wat het belooft, is the sky the limit.

Slim Beleggen

Vandaag is mogelijk een van de beste momenten ooit om te beleggen in cryptomunten. Lees in dit gratis rapport waarom je vandaag moet beleggen in cryptomunten.

Bron: Invest in Blockchain

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)