Binnen een hype zoals cryptomunten enkele maanden geleden was, is iedereen een expert. Van die experten blijven er nog maar weinig over wanneer de hype gaat liggen. Dé experts die je moet (blijven) volgen, zijn dan ook diegene die niet alleen praten over cryptomunten, maar wel degelijk hun eigen fortuin op het spel zetten. Dit zijn er 7.

Beleggers die grote bedragen in cryptomunten als Bitcoin en Ethereum investeren, zeggen niet zomaar wat je wilt horen. Wanneer zijn niet verkopen maar ‘hodlen’, zegt dat veel meer dan wat losse praatjes.

Onderstaande 7 beleggers in crypto hebben grote investeringen gedaan in de cryptomarkt. Het loont om hun visie te volgen.

Crypto op Twitter

Marc van der Chijs

Van der Chijs is zo’n ondernemer die opportuniteiten ziet, voornamelijk in China. Zo investeerde hij o.a. in tudou, een Chinese YouTube. Sinds hij terug naar het westen keerde (Canada), investeert hij voornamelijk in cryptomunten. Hij is nu directeur bij FirstCoin, een investeringsbank voor ICOs.

Ari Paul

Ari Paul is CIO en medeoprichter van BlockTower Capital, een gespecialiseerd investeringsbedrijf in crypto. Hij blogt ook over cryptomunten via TheCryptocurrencyInvestor.com.

Michael Novogratz

Novogratz komt vaak in de media en richtte al enkele crypto hedgefunds op. In december 2017 liet hij zelfs weten dat 30% van zijn vermogen in cryptomunten zit.

Winklevoss Twins

De gebroeders Winklevoss zijn vooral bekend van hun groot belang in Bitcoin. In april 2013 kochten ze voor $11 miljoen Bitcoins aan $120. Dat was zo’n 1% van alle Bitcoins in circulatie. Ze werden op papier ook de eerste publiek gekende Bitcoin miljardairs. Daarnaast zijn ze ook eigenaar van Gemini, de (voorlopig) enige cryptobroker met een licentie als handelsplatform.

Barry Silbert

In december 2014 kocht Barry Silbert bijna 50.000 Bitcoins aan een prijs van $350 bij een veiling van de Amerikaanse overheid die de Bitcoins in beslag had genomen bij de sluiting van Silk Road. Silbert is ook oprichter en CEO van Digital Currency Group.

Tim Draper

Barry Silbert was niet de enige die Bitcoins kocht van de Amerikaanse overheid, ook Tim Draper kocht er, namelijk de 2.000 Bitcoin die Silbert niet kocht. Draper is vooral bekend als investeerder in vroege technologieën.

Juthica Chou

Juthica Chou is de voorzitter en medeoprichter van LedgerX, een platform voor Bitcoin opties. Het platform geeft institutionele beleggers de mogelijkheid om in cryptomunten te investeren. Vooral de blog van LedgerX is bijzonder interessant.

Bron: Inc

Foto Credit: Flickr

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)