Beleggers die het afgelopen jaar actief waren op de cryptomarkt, hebben al goed geld verdiend. Sinds de crash van januari/februari is dat minder evident. HODL is het codewoord en dat kan op lange termijn een goede beslissing zijn. Maar door middel van onderstaande 7 geheime crypto trading tips kan je nog veel meer uit je geld halen.

De cryptomarkt blijft een volatiele en risicovolle omgeving om te beleggen. Je kan er veel geld verdienen, maar ook verliezen. Of je zit lange tijd vast in een cryptomunt die niet beweegt waardoor je alle andere stijgingen mist. Wanneer je dan verkoopt, begint hij net te stijgen … typisch.

Daarom 7 geheime crypto trading tips om voor de 100% te profiteren van het potentieel van de cryptomarkt.

Beleggen in cryptomunten

-1. 24/7/365

Vergeet niet dat de cryptomarkt 24/7 en 365 dagen per jaar open is. In tegenstelling tot de mens gaat de cryptomarkt dus niet slapen en neemt ze ook geen vakantie. Wil je geen onaangename verrassingen, leg limieten in om te kopen of verkopen of ga naar cash op de momenten dat je geen controle hebt.

-2. Koop laag en verkoop hoog

Koop wanneer iedereen met zijn handen in de haren zit, verkoop wanneer iedereen overenthousiast verkondigt dat ze de nieuwe crypto-Messias zijn en binnenkort hun eerst Lamborghini kopen op de maan.

-3. Je kan de dips niet kopen als je geen geld hebt

Kopen wanneer de cryptomarkt daalt, kan alleen maar wanneer je geld hebt. Er zijn 2 manieren om aan geld te geraken: extra geld storten naar je cryptobroker (maar dat verhoogt het risicogehalte van je persoonlijke financiële situatie) of verkopen wanneer de cryptomunten stijgen. Wie all-in gaat op her verkeerde moment, verliest een belangrijke opties voor de toekomst: de optie om laag te kopen.

3 Crypto Kooptips voor 2018!

-4. Bitcoin is Koning

Altcoins bieden altijd interessante projecten en kunnen op bepaalde momenten sterk stijgen. Maar Bitcoin is niet voor niets nog steeds goed voor minstens 1/3 van de cryptomarkt. Er zijn tijden dat beleggers terugkeren naar Bitcoin. Het is en blijft de meest ontwikkelde cryptomunt van allemaal. Je zou altijd (een deel) Bitcoin moeten hebben.

-5. Leer over technische analyse

Er werd lange tijd gezegd dat technische analyse niet van toepassing is op de cryptomarkt, maar het blijft een marktwerking op basis van vraag en aanbod. Net als een andere financiële markt. Wie grafieken, steun- en weerstandsniveaus, technische indicatoren, e.d. begrijpt, heeft een veel beter beeld over de cryptomarkt. T.A. is geen heilige graal, maar het geeft meer indicaties wanneer je kan kopen en verkopen.

-6. Discipline

Wanneer je een succesvolle strategie hebt, moet je je daar ook aan houden. Wanneer de markten door het dak gaan, is discipline de beste raad om niet in de val te lopen. Een goede discipline betekent dat je weet wanneer en wat je moet kopen, maar vooral ook dat je weet wanneer je moet verkopen. Laat de markt niet bepalen wat je doet, maar jouw strategie.

-7. De wereld draait niet alleen om Bitcoin en cryptomunten

Bitcoin is op de meeste plaatsen nog geen legaal betaalmiddel. Fiatmunten zoals euro’s, dollars, yens, … hebben een bijna monopolie op het gebied van geld. Overheden zullen niet zomaar hun plaats afstaan aan cryptomunten. De volledige cryptomarkt is ook nog steeds minder waard dan een bedrijf als Apple. Cryptomunten hebben veel potentieel, maar je moet alles in de juiste context zien. Er zijn ook nog andere dingen dan cryptomunten.

Bron: Crypto Currency Facts

Foto Credit: iStock

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven