Wij hebben al enkele jaren het licht gezien wat cryptomunten betreft, maar niet iedereen is even snel overtuigd. En dat is jammer, want er zijn veel interessante en boeiende dingen waar te nemen in de cryptowereld. Er zijn dan ook verschillende redenen waarom mensen niet overtuigd geraken. Heb jij het crypto-licht al gezien? Of laat jij jou verblinden door een van deze ‘excuses’?

Dit zijn de voornaamste redenen waarom een meerderheid nog steeds in het donker tast wat cryptomunten betreft. Zo zien ze een lucratieve business aan hun neus voorbij gaan.

-1. Crypto is ingewikkeld

Gedecentraliseerd, blockchain, nodes, swaps, lightning networks, on-chain, off-chain, … crypto vindt volledig plaats in de digitale wereld en daar heeft niet iedereen even veel kaas van gegeten.

Hoewel cryptomunten niet gemakkelijk te begrijpen zijn, is het geen kwantumfysica. Wie moeite doet, kan ook de wereld van cryptomunten onder de knie krijgen. Ingewikkeld betekent niet onmogelijk.

-2. Mensen lezen niet graag

Wie cryptomunten wil begrijpen, zal veel moeten lezen. In het begin zal je zelfs niet veel begrijpen van wat je leest. Je moet er dus hard aan werken, en heel veel over lezen, wat de meeste mensen niet willen doen.

-3. Openstellen voor nieuwe ideeën

De cryptowereld is een volledig nieuwe wereld. Je moet je open stellen voor deze nieuwe ideeën en anders durven en kunnen denken.

-4. Overheden gaan het niet toestaan

Veel mensen geloven niet dat overheden cryptomunten gaan toestaan. Er wordt vandaag 200 keer meer geld verhandeld per dag in fiatgeld dan in cryptomunten. Maar fiatgeld steunt ook op niets anders dan vertrouwen.

Heb jij meer vertrouwen in een overheid of in een logaritme dat niet gehackt kan worden?

-5. Niet nieuwsgierig genoeg

Bitcoin is de snelst groeiende technologie ooit in termen van marktkapitalisatie. Bitcoin is zo’n $140 miljard waard en de rest van de cryptomarkt groeide in een jaar met meer dan $200 miljard. Als dat jou niet nieuwsgierig maakt?

Blijf dagelijks op de hoogte over het belangrijkste nieuws van de crypto- en aandelenmarkt: Schrijf gratis in op de SB Daily

-6. Te risicovol

Voor velen is crypto veel te risicovol. Dat is echter normaal wanneer een nieuwe activaklasse ontstaat. Denk bijvoorbeeld aan Drexel Burnham, die rommelobligaties introduceerde. Niemand moest er iets van weten omdat het ‘te risicovol’ was. Nu is dit een miljardensector.

-7. Het is bedrog

Er zijn hier en daar al gevallen geweest waarbij crypto bedrog bleek te zijn. Maar dat heb je overal in de wereld. Het failliet van Enron was bedrog waarbij $78 miljard in rook opging. Bernie Madoff zette beleggers voor $65 miljard in het rood. En zo zijn er nog tal van voorbeelden te vinden. Toch ondermijnt dit niet de waarde van ons geld.

Bron: Crypto Oracle

Foto Credit: iStock

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven