Investeerders en beleggers wachten vol spanning op de bedrijfsresultaten van cryptoplatform Coinbase. Volgens Bill Baruch, oprichter van Blue Line Capital, is de negativiteit rond het aandeel gaan liggen en heeft plaats gemaakt voor een potentiële sprong van 16 procent of meer. Hij denkt dat de resultaten menig belegger gaat bekoren.

Deze week is een cruciale week voor het cryptoplatform Coinbase. Ze zullen namelijk hun bedrijfsresultaten publiceren en dat is iets waar veel beleggers en investeerders met argusogen naar uitkijken. Hoewel het aandeel flink is gezakt sinds de ‘initial public offering’, zou de negativiteit nu plaats kunnen maken voor een heropleving.

Bill Baruch, oprichter en voorzitter bij Blue Line Capital, verwacht dat ze sterke resultaten zullen publiceren deze week. Hij denkt dat hun ‘user base’ sterk gegroeid is de afgelopen maanden en dat is uiteraard gunstig om een goed kwartaal te draaien. Het aandeel noteert momenteel aan 280 dollar, dat is aardig lager dan de 342 dollar bij IPO. Baruch verwacht een stijging richting 290 – 300 dollar na publicatie van het vermoedelijke positieve kwartaalrapport.

There’s a good trend line support it’s coming off of and it’s broken out of a wedge of resistance. I think this thing can go to 290-300 and I think earnings should be positive and the guidance should be good.

Disney

Ook het kwartaalrapport van Disney staat in de kijker. Gina Sanchez, CEO van Chantico Global, zei dat het succes van Disney+ overschaduwt wordt door het miljardenverlies door de sluiting van parken en studios. Maar de omzet en winst zal volgens haar ongetwijfeld terugkeren.

They will get that park revenue back, and in the meantime, what Disney+ opens up is a much more lucrative way for Disney to bring new content to the market in a way that they keep more of the take.

Het aandeel noteert momenteel op 176 dollar en heeft er sinds zijn dieptepunt tijdens COVID-19 al een stijging van 105 procent op zitten. De combinatie tussen Disney+ en het heropenen van de parken zou ervoor kunnen zorgen dat het aandeel nog een eindje hoger kan gaan.

Bronnen: Lizzy Gurdus – CNBC

Foto: Marco VerchFlickrCC BY 2.0

Blijf dagelijks op de hoogte van het belangrijkste crypto- en beursnieuws

Bijna 10.000 beleggers krijgen iedere dag het belangrijkste nieuws van de financiële markten in hun mailbox. Het is onmisbaar instrument voor iedere belegger. Wil jij ook op de hoogte blijven en beleggen als een professional? Schrijf je gratis in op de Slim Beleggen Daily. Schrijf hier gratis in >>