In de VS begint langzaam maar zeker de verkiezingsstrijd tussen de Democraten en Republikeinen los te barsten. De Democraten moeten eerst nog besluiten wie ze naar voren schuiven als tegenstander van Trump, maar in de tussentijd probeert Trump steeds meer mensen voor zich te winnen. De kans is groot dat de verkiezingstermijn van Trump met vier jaar verlengd gaat worden.

Het merendeel van de Amerikaanse bevolking is uitermate tevreden over president Trump. Tijdens de afgelopen drie jaar heeft de president van de VS er voor weten te zorgen dat de Amerikaanse economie wist te excelleren. Daarnaast is het werkloosheidscijfer gedaald naar een historisch dieptepunt.

Trump weet uitstekende economische resultaten te boeken

Dat Trump goede economische resultaten weet te boeken blijkt overigens niet alleen uit de macrocijfers. Uit de uitgebreide enquête van GALLUP blijkt namelijk dat de Amerikanen dit economische succes ook merken. Zo is op de bovenstaande grafiek te zien dat het economisch vertrouwen onder de Amerikanen is gestegen naar het hoogste niveau sinds het jaar 2000.

Volgens de ‘bookmakers’ is de kans levensgroot dat Trump nog minstens vier jaar in het Witte Huis zal zitten. Tegen alle verwachtingen in weet de president betere resultaten te boeken dan aanvankelijk verwacht werd. En steeds meer Amerikanen beginnen dat te waarderen.

Spotgoedkoop groeibedrijf … nu nog onder 10 dollar

Een vergeten technologiebedrijf met opwaarts potentieel van bijna 100%.

GRATIS TIP: Het goedkoopste aandeel onder 10 dollar