Opvallend genoeg weten de Amerikaanse beurzen met name goed te presteren buiten de normale handelsuren om. Deze trend is al sinds de bodem van maart duidelijk waarneembaar. Weet die trend ook de komende tijd intact te blijven?

Sinds medio maart is er al sprake van een sterk stijgende trend. Deze beursrally kwam tijdens de afgelopen weken min of meer tot stilstand, maar de stier lijkt de draad nu weer op te pakken. Overigens was er tijdens de nabeurs- en voorbeurssessies ook in de tussentijd sprake van een onvermoeibare stijgende trend.

Volgens deze grafiek beweegt de S&P 500 index rond een recordkoers

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van JP Morgan, is duidelijk in beeld gebracht dat beleggers het belang van de nabeurs- en voorbeurssessies niet moeten onderschatten. Als beleggers alleen tijdens de voorbeurs- nabeurssessies hadden geïnvesteerd in de S&P 500 index, dan was er nu alweer sprake geweest van een recordkoers.

De twee komende handelsweken zullen met name in het teken staan van de Amerikaanse verkiezingen. Dat kan ook voor opschudding zorgen tijdens de nabeurs- en voorbeurssessies. Beleggers doen er dus verstandig aan om juist nu voorzichtig te werk te gaan.

3 Aandelen voor de Energie Crisis

Met deze 3 aandelen zal ook u geld kunnen verdienen aan deze energiecrisis … in plaats van hem te betalen.

Dit is een ‘once in a lifetime’ opportuniteit.

Download hier jouw gratis gids: 3 Aandelen voor de Energie Crisis