Eén van de meeste gehypete digitale munten is wellicht TRON. Sinds zijn bestaan is er al veel gecommuniceerd geweest over deze cryptomunt op sociale media. Dat komt omdat Justin Sun, oprichter van de munt en de TRON Foundation, heel actief op zoek gaat naar samenwerkingen en vaak updates post op zijn Twitter account. Onlangs postte hij nog dat Apple TRX op de lijst heeft toegevoegd van de aandelen-app ‘Stocks’.

Justin Sun is zeer actief bezig met TRON en heeft al vele malen rond de tafel gezeten met grote bedrijven om hen ervan de overtuigen om samen te werken. Het is deze houding, in combinatie met zijn vele tweets, die ervoor hebben gezorgd dat TRON zo bekend en populair is onder beleggers.

Vorige week stuurde hij een tweet de wereld in waarmee hij de interesse in TRON nog groter maakte bij het brede publiek. Apple gaat namelijk TRON toevoegen op zijn lijst in de officiële aandelen-app.

Opportuniteiten

Apple had eerder al laten weten dat het een positieve houding heeft tegenover deze nieuwe financiële revolutie. Ripple, Bitcoin en Qtum werden ook al toegevoegd aan de lijst in hun aandelen-app ‘Stocks’. Dat betekent dat ze nog meer blootgesteld worden aan potentiële investeerders.

De waarde van TRON heeft er ondertussen een heftig parcours opzitten, net zoals alle andere cryptomunten trouwens. Maar het feit dat oprichter Justin Sun van geen ophouden weet en continu opportuniteiten zoekt, maakt dat TRON een cryptomunt is om in de gaten te houden.

Bronnen: Cryptoglobe, Ambcrypto

Foto: William Hook – Flickr – CC BY-SA 2.0

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven