Stel je voor dat je een stuk grond kan kopen. Een paar jaar laten is er rond jouw stuk grond een bloeiende economie. En je kan alles doen op jouw stuk grond wat je maar wil. Je kan er een winkel op bouwen of een appartement om te verhuren. Jij kiest. Investeren, niet? Blijkbaar wel, want dat is wat er momenteel gebeurt in Genesis City. Alleen, … bestaat Genesis City niet echt, enkel in de virtuele realiteit.

Maar dat weerhoudt beleggers er niet van om enorme bedragen neer te leggen voor een stukje ‘land’ in de virtuele omgeving.  Genesis City is een stuk virtueel land ter grote van Washington D.C. Een stuk van 100 vierkante meter kost er volgens Bloomberg al ongeveer $200.000.

Virtuele realiteit en verhoogde realiteit (combinatie van de echte wereld en de virtuele wereld) zal tegen 2020 een industrie vertegenwoordigen van naar schatting $162 miljard. De opmars van virtuele realiteit maakt zelfs dat een omgeving van Genesis City nu al immens populair is, nog voor er enige virtuele realiteit wordt gebouwd.

Genesis City werd in het leven geroepen door Decentraland, die in augustus vorig jaar geld ophaalde voor het project via een ICO. De munt MANA is een cryptomunt op de Ethereum blockchain. Decentraland haalde via de ICO $26 miljoen op … in 30 seconden.

Bouw je eigen virtuele toekomst

Decentraland wil van Genesis City een metropool maken waar mensen in de virtuele realiteit komen plezier maken. Ze kunnen er naar een casino gaan, naar muziek luisteren, een workshop volgen, shoppen met vrienden, … en zelfs een eigen business oprichten.

Je zou Genesis City kunnen vergelijken met een virtuele Sim City, al spreken de makers niet van een spel maar van een platform. Het is een platform waar gebruikers op kunnen bouwen. En de prijzen voor de stukken grond schieten de lucht in, nog voor er enige applicatie aanwezig is.

In januari betaalde men nog $2.000 voor een stuk van 10 bij 10 meter, nu is dat al $175.000 à $200.000 voor de potentieel populaire plaatsen. Wie interesse heeft om een stuk virtueel land te kopen van Genesis City, kan hier altijd een kijkje nemen: https://decentrastats.com/

Bron: Futurisme

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)