Wall Street kende een historische handelsweek. Het was namelijk de beste handelsweek in bijna 50 jaar tijd. Ook in de rest van de wereld wisten de beurzen goede zaken te doen. Opvallend genoeg dumpten beleggers juist tijdens de afgelopen week massaal hun aandelen. Moeten we dat zien als een goed of een slecht teken?

Tijdens de ‘verkorte’ handelsweek wist Wall Street gemiddeld met ongeveer 13% in waarde te stijgen. Een ongekende beursprestatie die we tijdens de afgelopen 45 jaar nog niet eerder hebben gezien. Je zou dus kunnen stellen dat steeds meer beleggers het vertrouwen in de aandelenmarkten beginnen terug te krijgen.

Beleggers moeten niet schrikken van een grote verkoopgolf

Uit de cijfers blijkt echter totaal iets anders. De analisten van SentimenTrader laten namelijk weten dat er tijdens de afgelopen handelsweek sprake was van een ‘historische’ uitstroom aan kapitaal. Er vloeide ruim 60 miljard dollar van de Amerikaanse beurs weg.

Maar, beleggers lijken hier blij mee te mogen zijn. Op de bovenstaande grafiek is immers te zien dat Wall Street in het verleden altijd goede zaken wist te doen nadat het geconfronteerd werd met een ‘grote verkoopgolf’. In alle gevallen noteerde Wall Street een jaar later hoger. De gemiddelde stijging daarbij bedraagt 24%.

3 Aandelen voor de Energie Crisis

Met deze 3 aandelen zal ook u geld kunnen verdienen aan deze energiecrisis … in plaats van hem te betalen.

Dit is een ‘once in a lifetime’ opportuniteit.

Download hier jouw gratis gids: 3 Aandelen voor de Energie Crisis