De wereldwijde beurskoersen zitten al maandenlang in de lift. De coronacrisis is op de beursvloer allang weer vergeten en steeds meer beleggers keren terug naar de beursvloer. Zelden was de interesse in aandelen zo groot. En een belangrijk onderzoek laat zien dat beleggers mogen blijven hopen op stijgende beurskoersen.

Op dit moment wordt haast elke beurscorrectie door beleggers aangegrepen om aandelen aan de portefeuille toe te voegen. Met name de ‘achtergebleven’ beleggers maken hier gretig gebruik van. En dat is ook logisch, want een groot deel van de aandelen bewijst al jaren dat ze een mooi rendement kan bieden.

Dit onderzoek voorspelt verder stijgende beurskoersen

Uit onderzoek van Troy Bombardia blijkt dat de kans aanwezig is dat de aandelenmarkten tijdens de komende maanden nog verder in waarde weten te stijgen. Tijdens de handelssessies van maandag en dinsdag wist meer dan 74% van de aandelen binnen de Nasdaq index in het groen te sluiten.

Sinds het jaar 1995 is dit meermaals voorgekomen en gemiddeld gezien noteert de Nasdaq index 3 maanden later ruim 6% hoger. Een halfjaar later is er sprake van een rendement van 12% en de toonaangevende techindex noteert gemiddeld genomen zelfs een jaar later 20% hoger.

Uiteraard biedt het verleden geen enkele garantie voor de toekomst, maar volgens dit onderzoek mogen beleggers blijven hopen op stijgende beurskoersen.

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.