De Bitcoin is dit jaar uitermate goed uit de startblokken gekomen. De interesse in de digitale munt wist tijdens de afgelopen maanden weer op te laaien en inmiddels noteert de Bitcoin weer boven de grens van 9.000 dollar. En volgens kenners ligt een nieuwe prijsexplosie op de loer.

De grootste digitale munt ter wereld kende een dramatisch beursjaar 2018. Tijdens dat jaar moest de Bitcoin enorm veel terrein inleveren. Aan het begin van 2019 wist de digitale munt een stevige bodem neer te zetten en in enkele maanden tijd keerde de Bitcoin weer terug naar de grens van $ 14.000 (juni 2019). Maar, opnieuw kreeg de beer de regie terug in handen. En in een mum van tijd noteerde de Bitcoin weer onder de grens van $ 7.000.

Bitcoin staat mogelijk aan de vooravond van een nieuwe prijsexplosie

Toch is de Bitcoin dit jaar overtuigend uit de startblokken gekomen. De grootste digitale munt ter wereld beweegt op dit moment rond de $ 9.500 en volgens de mannen van Nautilus Investment Research liggen er nog veel hogere koersen in het vooruitzicht. Volgens de analisten van Nautilus Investment Research is er namelijk sprake van een sterke correlatie tussen de huidige beweging bij de Bitcoin en die van het jaar 2016.

Op de bovenstaande grafiek is de correlatie tussen de huidige periode en die van het jaar 2016/2017 in beeld gebracht. Volgens deze grafiek staat de Bitcoin aan de vooravond van een nieuwe prijsexplosie. En deze prijsexplosie zou er voor kunnen zorgen dat de digitale munt ruimschoots het record uit 2017 weet te verbreken. En dat zien maar weinig beleggers op dit moment aankomen.

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)