De Bitcoin kwam aan het begin van dit jaar flitsend uit de startblokken. Tijdens het eerste deel van 2019 wist de digitale munt exponentieel in waarde te stijgen. Toch beweegt de Bitcoin nu al weken zijwaarts. En er bestaat zelfs een reële kans dat de cryptomunt binnenkort een extra stapje terug zal moeten doen.

Eind juni wist de Bitcoin te stijgen richting de grens van $ 14.000. Rond dat niveau hebben er de nodige winstnemingen plaatsgevonden, want vandaag de dag beweegt de digitale munt weer rond de grens van $ 10.000. Volgens de ‘cryptokenners’ is het nu wachten op een uitbraak, want de Bitcoin zit al weken gevangen in een zijwaartse trend. Binnen de cryptowereld wordt er op dit moment zelfs gesproken over een ‘saaie beweging’. En dat is niet verwonderlijk, want de cryptomarkt stond tijdens de afgelopen maanden met name bekend om haar grote beweeglijkheid.

Koersbeweging bij de Bitcoin vertoont gelijkenissen met het jaar 2014

De mannen van Nautilus Investment Research houden rekening met een verdere daling bij de grootste digitale munt ter wereld. Op de bovenstaande grafiek is te zien dat de Bitcoin vooralsnog hetzelfde koerspad bewandelt als in het jaar 2014 het geval was. En mocht het verband met die periode ook de komende weken in stand blijven, dan zou dat resulteren in een verdere koersdaling.

In dat geval moeten de cryptobeleggers zelfs rekening houden met een daling richting de grens van $ 7.000.

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)