De Bitcoin wist tijdens de afgelopen week terug te keren naar de magische grens van $ 10.000. Uiteraard wist dit te zorgen voor het nodige enthousiasme onder de cryptobeleggers. Dit optimisme werd ondersteund door uitspraken die miljardair Paul Tudor Jones deed. Hij ziet de Bitcoin als de ultieme bescherming tegen inflatie en vergelijkt het met goud in de jaren ’70.

De cryptomarkt heeft enkele volatiele jaren achter de rug liggen. Met name de ‘kleinere’ digitale munten worden nog bijna dagelijks geconfronteerd met grote koersuitslagen. Ondertussen lijkt de Bitcoin zich steeds meer te ontpoppen als de dollar binnen de cryptomarkt.

Cryptobeleggers zullen blij zijn met deze vergelijking

Miljardair Paul Tudor Jones liet afgelopen week weten dat zijn hedgefond Bitcoins in de portefeuille heeft zitten. Volgens hem biedt de grootste digitale munt ter wereld bescherming tegen het gevaarlijke monetaire beleid van de centrale banken. Dit beleid kan op den duur zorgen voor hoge inflatie en de Bitcoin biedt daar volgens hem bescherming tegen.

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van ZeroHedge, is de koersbeweging bij de Bitcoin van de afgelopen jaren afgezet tegenover de koersbeweging van de goudprijs in de periode 1973-1980. Mocht deze vergelijking standhouden, dan zou dat betekenen dat cryptobeleggers mogen uitkijken naar enkele mooie jaren. Volgens deze vergelijking zou de Bitcoin zelfs kunnen stijgen richting de grens van $ 90.000.

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven