Sinds medio maart zitten de wereldwijde aandelenmarkten al in de lift. Tijdens de afgelopen handelsweken vond er een beurscorrectie plaats, maar daar maken maar weinig analisten zich zorgen over. Volgens diverse analisten bewegen we op dit moment binnen een zogenoemde seculiere Bull Market.

Sinds de jaren ’30 zijn er twee seculiere stierenmarkten te herkennen. Tijdens de jaren voor de start van deze seculiere Bull Markets bewogen de aandelenmarkten enkele jaren zijwaarts. Volgens diverse analisten kan de periode 2000-2013 bestempeld worden als die ‘zijwaartse periode’.

Ziet de beurstoekomst er rooskleurig uit?

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Bank of America, is de mogelijkheid van een nieuwe seculiere Bull Market in beeld gebracht. Officieel gezien is deze langdurige stierenmarkt in het jaar 2013 van start gegaan. Destijds wisten de Amerikaanse beurzen immers te stijgen naar nieuwe recordkoersen. Tijdens de voorgaande twee seculiere Bull Markets werden de beurzen tijdens het zevende jaar geconfronteerd met een stevige beursdaling. En ook deze keer werd Wall Street geconfronteerd met een stevige beursdaling tijdens het zevende beursjaar (2020).

Mochten de vergelijkingen met de twee vorige seculiere Bull Markets ook de komende tijd intact blijven, dan ziet de beurstoekomst er rooskleurig uit. In dat geval kunnen we de komende jaren rekenen op verder stijgende beurskoersen.

3 Aandelen voor de Energie Crisis

Met deze 3 aandelen zal ook u geld kunnen verdienen aan deze energiecrisis … in plaats van hem te betalen.

Dit is een ‘once in a lifetime’ opportuniteit.

Download hier jouw gratis gids: 3 Aandelen voor de Energie Crisis