Nu de bitcoin alweer een nieuwe all-time high heeft aangetikt boven de 52.000 dollar, lopen de koersdoelen van analisten heel hoog op. De meest optimistische voorspelling is die van Anthony Pompliano, hij denkt dat het mogelijk is dat de bitcoin naar 500.000 dollar en zelfs 1.000.000 dollar zal stijgen. Anderen waarschuwen echter voor de gevaren en risico’s.

Anthony Pompliano, medeoprichter en partner bij Morgan Creek Digital Assets, is een grote bitcoin bull. De meest recente stijging van de populaire digitale munt doet hem zelfs dromen over fors hogere koersdoelen. Niet alleen omwille van de trend, maar vooral omdat grote bedrijven en banken zich meer open lijkt te stellen voor digitale munten en crypto.

I think that bitcoin will eventually rise to become the global reserve currency. I think bitcoin will eventually be much much larger than the gold market cap.

Pompliano zei onlangs tijdens een interview dat hij verwacht dat de bitcoin gaat stijgen naar 500.000 dollar tegen het einde van dit decennium. Daarna ziet hij zelfs een mogelijkheid dat de bitcoin zal doorstijgen naar 1.000.000 dollar, hoewel hij hier geen tijdslijn voor opgaf.

Meer acceptatie en interesse

Er is een grote interesse bij institutionele en particuliere beleggers. Grote bedrijven raken ook meer betrokken op de cryptomarkt. Square kocht vorig jaar bitcoin en Tesla, de elektrische autofabrikant van Elon Musk, kocht ongeveer 1,5 miljard dollar aan bitcoin vorige week.

De voorspelling van de bitcoin bull dat bitcoin 1 miljoen dollar zou kunnen bereiken, is gebaseerd op een aantal factoren, waaronder de schaarste van de cryptocurrency met een limiet van 21 miljoen munten, evenals het gedecentraliseerde karakter van de technologie.

Ook zakenbank JPMorgan blijft bullish over de bitcoin, echter hanteren ze een conservatiever koersdoel. De analisten van JPMorgan plakten in januari een ‘long term price target’ van 146.000 dollar op de bitcoin gezien de munt aan het concurreren is met goud.

Bronnen: CNBC

Foto: PxHere

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategie├źn
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven