Tijdens de afgelopen weken kwam er officieel een einde aan de Bull Market die sinds het jaar 2009 van kracht was. Dit was een historisch moment, want nog nooit eerder kwam de Bull Market binnen zo’n korte periode ten einde (qua beursdaling). Toch is de seculiere Bull Market nog wel intact. En dat moeten beleggers niet vergeten.

Het kenmerk van een seculiere Bull Market is dat er gekeken wordt naar het langere termijn plaatje. En binnen dat plaatje mogen de aandelenmarkten gerust geconfronteerd worden met een beursdaling van meer dan 20%. Het gaat er om dat het langere stijgende termijn plaatje intact blijft.

Het langere termijn plaatje oogt nog steeds Bullish

Volgens de analisten van TheAtlasInvestor is er in de VS op dit moment nog steeds sprake van een seculiere Bull Market. Sinds het jaar 2012 is deze lange termijn Bull Market intact en zolang de Amerikaanse koersen boven het 4-jarig gemiddelde blijven, is er geen reden tot paniek.

Op de grafiek is te zien dat de Amerikaanse beurzen in het verleden al vaker zijn geconfronteerd met stevige beursdalingen binnen een seculiere Bull Market. Dit resulteerde destijds altijd een goed ‘koopmoment’ voor de oplettende belegger. En ondanks de stevige beursdaling van de afgelopen weken, ziet het langere termijn plaatje er nog steeds uitstekend uit.

3 Aandelen voor de Energie Crisis

Met deze 3 aandelen zal ook u geld kunnen verdienen aan deze energiecrisis … in plaats van hem te betalen.

Dit is een ‘once in a lifetime’ opportuniteit.

Download hier jouw gratis gids: 3 Aandelen voor de Energie Crisis