De meeste aandelenmarkten zijn dit jaar fantastisch uit de startblokken gekomen. Ook de Duitse beurs weet tot nu toe erg goede zaken te doen. De hoop op een handelsakkoord tussen de VS en China heeft in het bijzonder de Duitse autofabrikanten een duwtje in de rug gegeven.

Chris Kimble, van Kimble Charting, deelde onlangs de bovenstaande grafiek. Op deze grafiek is te zien dat de Duitse beurs op het punt staat om opwaarts uit te breken. Al ruim zes jaar beweegt de DAX index binnen een stijgend trendkanaal en de weerstandslijn van de afgelopen twee jaar staat op het punt van breken.

Duitse beurs staat op het punt om opwaarts uit te breken

Mocht die opwaartse uitbraak plaatsvinden, dan zou dat erg goed nieuws zijn voor alle Europese indices. Aangezien de Duitse economie gezien wordt als de economische motor van Europa, is het ook van belang dat de Duitse beurs goed presteert. En dat zou ook hoog tijd worden, want de laatste recordkoersen werden begin 2018 behaald. Sindsdien is alles voor de Duitse beurs snel bergafwaarts gegaan.

Is er binnenkort ook op de Duitse beurs weer reden voor feestvreugde?

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.