Op CNBC’s Fast Money zegt Brian Kelly dat de ontwikkeling van Bitcoin nog in een bijzonder vroeg stadium zitten. Het is moeilijk om Bitcoin met iets te vergelijken, maar je kan de ontwikkeling van de technologie vergelijken met het internet van de jaren ’80. Bitcoin zal nog lang bestaan en de wereld veranderen, aldus Kelly.

Bitcoin is the real thing, zegt Kelly op Fast Money. In eerste instantie dacht hij dat de technologie vergeleken kon worden met het internet in 1995, maar na tal van gesprekken met experts komt hij eerder uit bij de Jaren ’80. Het moet met andere woorden nog allemaal beginnen.

“I think this technology is going to work, it’s going to be game changing, but it’s very early days, so we can have this massive volatility.”

Bitcoin is open source software en kan je eigenlijk niet vergelijken met bedrijven. Dat is een fout die veel mensen maken, zegt Kelly. Dit is geen aandeel, dit is geen bedrijf. Je kan de marktkapitalisatie dan ook niet vergelijken met die van bedrijven.

Bitcoin is software die de wereld zal veranderen. En de ontwikkeling van de software zit nog in een bijzonder vroeg stadium.

Bitcoin wordt nog veel meer waard

Kelly benadrukt ook dat hij nu Bitcoin zou kopen. Het moment dat Bitcoin op $20.000 noteerde en iedereen er over sprak, was niet het moment om te kopen. Dat doe je ook niet met andere activa die in een hype zitten.

Het is veel beter om nu Bitcoin te kopen, op het moment dat men Bitcoin afschildert als een virus en niemand er nog iets van moet weten.

In een ander interview zei Brian Kelly dat hij de visie van Tim Draper volgt. Draper voorspelt een prijs voor Bitcoin van $250.000 tegen 2022. Dit geeft de grootste cryptomunt ter wereld een marktwaarde van zo’n $5.000 miljard.

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven