Tijdens de afgelopen maanden wist de grootste digitale munt ter wereld exponentieel in waarde te stijgen. Bijna dagelijks werden de records verder aangescherpt. Tijdens de afgelopen dagen hebben we echter ook gezien dat de Bitcoin ook nog steeds aanzienlijk in waarde kan dalen. Toch hoeft de Bull Run nog niet voorbij te zijn.

Tijdens de handelssessie van maandag werd de Bitcoin voor het eerst in lange tijd geconfronteerd met een aanzienlijke prijscorrectie. Op een gegeven moment stond de teller op bijna -30%. Toch zullen de cryptobeleggers deze koersdaling in perspectief plaatsen. Tijdens de afgelopen weken wist de digitale munt immers ook aanzienlijk in waarde te stijgen. Zelfs de grens van $ 40.000 werd daarbij doorbroken.

Bitcoin beschikt volgens dit onderzoek nog over voldoende potentieel

Uit onderzoek van Nautilus Investment Research blijkt dat de kans aanwezig is dat de Bull Run bij de Bitcoin nog niet ten einde is gekomen. Vanaf de bodem gerekend wist de Bitcoin tijdens de afgelopen maanden meer dan 1.000% in waarde te stijgen. En dat is, na een koersdaling van minstens 75%, slechts drie keer eerder voorgekomen. Op de bovenstaande illustratie is te zien dat de Bitcoin tijdens alle voorgaande keren een jaar later hoger noteerde. De gemiddelde koersstijging bedraagt zelfs 1.455%.

Uiteraard biedt het verleden geen enkele garantie voor de toekomst, maar dit onderzoek maakt wel duidelijk dat de cryptostieren nog niet verslagen zijn. De Bull Run kan tijdens de komende handelsmaanden gewoon vervolgd worden.

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven