De bitcoin-bulls juichen nu de populaire digitale munt opnieuw door de 50.000 dollargrens is gebroken. Niet alleen omwille van de sterke rebound na een flinke dip in juli, ze zijn ook zeer optimistisch over het verdere verloop. Volgens hun is 50.000 dollar slechts een pitstop richting de 100.000 dollar dit jaar. Het beloven dus spectaculaire maanden te gaan worden.

Het doorbreken van de psychologische 50.000 dollargrens doet wat met beleggers en investeerders in bitcoin. De bulls zijn bijzonder optimistisch en dromen al van nog hogere koersen voor dit jaar. Craig Erlam, senior analist bij Oanda, hoort her en der koersdoelen van 100.000 dollar voor dit jaar nog. Dat zou de volgende horde zijn om te overwinnen.

Bitcoin has recaptured $50,000; a big psychological victory for the cryptocurrency that will no doubt get people talking about how long it will be until we’re back in record territory. In fact, there’s already murmurings of $100,000 but let’s face it, that’s been the case ever since it almost hit $20,000 years back.

Ook Iqbal GAndham, vicevoorzitter bij Ledger, benadrukte dat 100.000 dollar een oud koersdoel was voor 2021. De dip van mei tot en met juli heeft volgens hem voor vertraging gezorgd, maar volgens hem is het perfect mogelijk dat bitcoin dit koersdoel nog zal bereiken eind dit jaar.

With all the movement, whether it be noise around ETFs or countries adopting BTC as legal tender, one could easily assume that this is where BTC would rest by the end of the year.

Inhaalbeweging

Ether doet het procentgewijs beter dan zijn ‘grote broer’ dit jaar. Sommige marktkenners en experts verwachten daarom dat bitcoin nog een inhaalbeweging tegoed heeft. De reden waarom ether het beter doet, is omwille van de upgrade van hun netwerk en de toenemende populariteit van nonfungible tokens (NFTs), die Ethereum gebruiken.

De Chinese crackdown bracht bitcoin in lastig parket, echter lijkt het deze test met gemak te hebben doorstaan gezien de koersevolutie. Het feit dat institutionele investeerders en grote bedrijven zoals Visa en PayPal nog altijd achter crypto staan, geeft de markt ondersteuning.

Bronnen: Mark DeCambre – Marketwatch

Foto: QuoteInspector.com

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven