Een maand geleden stond Litecoin nog rond $60. Maar sinds vrijdag 8 december zit het vuur in de pan en schoot Litecoin omhoog tot boven $300. Dat was een stijging van 300% op 4 dagen. Litecoin is zelfs een van de beste cryptomunten van 2017. Maar oprichter Charlie Lee trekt aan de alarmbel.

Charlie Lee is een man wiens advies je ter harte moet nemen. Hij creëerde met Litecoin een van de allereerste alternatieven voor Bitcoin en stond aan de wieg van Coinbase, ’s werelds grootste cryptobroker. Lee temperde het enthousiasme rond Litecoin en had belangrijk advies voor iedereen die belegt in cryptomunten.

Lees ook: Volgens deze berekening is de rally in Litecoin nog maar net begonnen

De sterke man achter Litecoin stuurde de volgende tweet de wereld in:

Lee maakt duidelijk dat het feestje op de cryptomarkt en met Litecoin niet eeuwig kan blijven duren. Zo liet hij ook weten dat iedere opwaartse beweging altijd gevolgd wordt door een neerwaartse beweging.

De stijging van de laatste maanden heeft volgens Lee tijd nodig om te consolideren.

Het loont dus zeker de moeite om af en toe wat winsten van tafel te nemen op de cryptomarkt, zoals de abonnees van het Technologie Rapport bij Slim Beleggen ondertussen gewoon zijn. Kijk maar naar de rendementen van onze 3 altcoins kooptips op 1,5 maand:

Twitter Charlie Lee: SatoshiLite

P.S. ALTCOIN #3 realiseert een historische uitbraak, as we speak! Zo’n doorbraak ging in het verleden gepaard met een vlotte koersverdubbeling.