De Chinese aandelen zijn de afgelopen tijd negatief in het nieuws verschenen. Toch zijn niet alle Chinese aandelen geconfronteerd met een dalende koersbeweging. Dit was immers met name het geval bij de Chinese techaandelen. De Shanghai index wist juist overtuigend te blijven liggen en een belangrijke grafiek laat zien dat er binnenkort een nieuwe Chinese beursrally kan aanbreken.

De Shanghai index wordt door vele beleggers gezien als de toonaangevende Chinese beurs. Binnen deze index zijn de diverse sectoren immers goed vertegenwoordigd. Op die manier krijg je een evenwichtige index en dat hebben we tijdens de afgelopen maanden ook gezien. Zo wist de Shanghai index de afgelopen tijd overtuigend het hoofd boven water te houden.

Deze grafiek voorspelt een nieuwe Chinese beursrally

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Nautilus Investment Research, is te zien dat de Shanghai index normaliter beweegt conform bepaalde cyclussen. En als je een blik werpt op de voorgaande cyclussen dan kom je al snel tot de conclusie dat de geschiedenis zich in het geval van de Chinese beurs vaak weet te herhalen.

Mocht het verleden opnieuw gebruikt kunnen worden als maatstaf voor de toekomst, dan mogen beleggers uitzien naar een nieuwe Chinese beursrally. Volgens deze grafiek kan de Shanghai index binnenkort opwaarts uitbreken en vanaf dat moment gaat er officieel een nieuwe stijgende beweging van start. En het verleden leert ons dat het dan vrij rap kan gaan bij de Chinese beurs.

Beleggers kunnen dus maar beter de Chinese beurs nauwlettend in de gaten houden.

UNIEK: Onbereikbare Koopkansen!

Weet u dat we voor een kantelpunt in de wereldgeschiedenis staan? Als u daar als belegger van wil profiteren, leest u dan vooral verder…

Indien u als belegger naar groei op zoek bent, dan moeten we er geen tekening meer bijmaken tot welke markten u zich best richt. In de eerste plaats Azië.

De Aziatische eeuw start vandaag!