Een Chinese investeerder kocht in Q1 dit jaar 10.000 bitcoins nadat hij realiseerde dat blockchain en bitcoin de toekomst zijn. Zijn identiteit is niet geheim, hij heeft zich kenbaar gemaakt tijdens een Q&A met tech-ondernemer Wang Feng op WeChat op donderdag. De naam is Cai Wensheng, oprichter en mede-eigenaar van de populaire foto-applicatie Meitu

Tijdens een interview met tech-ondernemer Weng Fang zei Cai Wenshang dat hij gebruik heeft gemaakt van de cryptocrash in januari om zijn positie in bitcoin aanzienlijk te vergroten. Tijdens de piek op de cryptomarkt in december, kon hij de munten in zijn bezit nog op één hand tellen.

Na wat onderzoek en opzoekwerk kwam Wensheng tot het besef dat blockchain en bitcoin steeds meer aanwezig zullen zijn in de toekomst. Het was voor hem ‘nu of nooit’, dus besliste hij om zijn positie in bitcoin uit te breiden en 10.000 munten te kopen tijdens de crash in januari en februari.

So I started around end of January to build my holdings following the price decline. The more it dropped, the more I bought in and now the mission is basically complete

Bekendmaking

Wensheng vergaarde zijn fortuin in het verleden door te investeren in domeinnamen tijdens de internetzeepbel. Zijn huidige onderneming Meitu, een populaire tool in China voor het retoucheren van foto’s, zou naar het schijnt meer dan 90 miljoen maandelijkse actieve gebruikers hebben. In december 2016 trok het bedrijf naar de beurs met een waardering van $ 5 miljard op dat moment.

Cai’s openbaarmaking maakt hem één ​​van de weinige grote beleggers in China die openlijk hun posities in bitcoin hebben bekendgemaakt. De timing is niet toevallig, Meitu streeft ernaar om gebruik te maken van blockchain-technologie om de opslag van gebruikersgegevens te decentraliseren.

Bronnen: Bitcoinist, Coindesk

Foto: Angelx77 – Pixabay

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven