Het afgelopen anderhalve jaar is de marktkapitalisatie van cryptomunten gestegen van enkele tientallen miljarden tot enkele honderden miljaren. Een indrukwekkende stijging op korte termijn. Maar volgens Pantera CEO Dan Morehead stelt dit bedrag niets voor in vergelijking met wat mogelijk is.

Oprichter en CEO van Pantera Capital Dan Morehead beweert zelfs dat het perfect mogelijk is dat de piek van december zal verbleken op termijn tegenover een marktwaarde van 40 biljoen dollar. Een scenario van 4 biljoen is meer plausibel en zou volgens Morehead een ‘easy target’ zijn voor de cryptomarkt. Hij benadrukt wel dat ze spreken over een termijn van 10 jaar of langer.

Obviously, we’re very bullish on the space. We think we’re way below, maybe an order of magnitude — or two — below the real fundamental fair value of blockchain,” he said, stating later that “the industry as a whole is $400 billion. It easily could go to $4 trillion, and $40 trillion is definitely possible

Koopadvies

Pantera Capital is ondertussen 5 jaar actief op de cryptomarkt en is zuinig mijn hun koopadviezen. Sinds de bitcoin zijn 200-dagen gemiddelde heeft doorbroken, is de munt volgens Pantera Capital een ‘screaming buy‘. De bitcoin is sinds dat moment 2.000 dollar in waarde gestegen.

Hun adviezen zijn vaak accuraat, zo voorspelde Morehead midden december dat de bitcoin met 50 procent (of meer) zou kunnen dalen bij de start van het nieuwe jaar. En zo geschiedde, de bitcoin en altcoins tuimelden in een berenmarkt waar ze recentelijk pas zijn uitgekropen.

Pantera Capital beheert een portefeuille van 1 miljard dollar waarvan 10 procent in bitcoin steekt. De rest van het kapitaal is verdeeld over andere cryptomunten met Icon (ICX) als grootste positie.

Bronnen: CCN, Bloomberg

Foto: Djordje Komljenovic – PDP

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven