De missie van Coinbase bestaat er uit om een open financieel systeem te creëren waar iedereen aan kan meedoen via PC of smartphone. Daarvoor willen ze blockchaintechnologie beter bekend maken. En dat kan binnenkort door cryptomunten te verdienen wanneer je leert over cryptomunten.

Volgens Balaji Srinivasan, CTO bij Coinbase, kon je de eerste 5 jaar geld verdienen door cryptomunten te mijnen. De daarop volgende 5 jaar kon je geld verdienen door cryptomunten te kopen. De volgende 5 jaar zal je geld kunnen verdienen door cryptomunten te leren begrijpen.

Hiervoor lanceert een van de grootste cryptobrokers ter wereld Coinbase Earn. Gebruikers kunnen 0x tokens verdienen door verschillende taken uit te voeren, zoals video’s bekijken en testen af te leggen. Het platform is invite-only bij de lancering, maar iedereen kan zich opgeven voor een wachtlijst.

Geld verdienen met je smartphone

In de toekomst zal Coinbase nog meer informatie en nog meer cryptomunten toevoegen aan Coinbase Earn. Wie geen uitnodiging heeft gekregen, kan nog steeds de video’s e.d. bekijken en zich daarna op de wachtlijst zetten.

Hiermee creëert Coinbase dus een 3e manier om cryptomunten te verdienen. Waar het mijnen vaak een grote investering vergt, en het verhandelen een beschikbaar inkomen, kan je nu cryptomunten verdienen door er over te leren. En het enige dat je nodig hebt, is een smartphone of een laptop.

Bronnen: CoinDeskCoinbase

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)