De Amerikaanse cryptobroker Coinbase is een van de grootste en belangrijke spelers op de cryptomarkt. Tot op heden kan je er via de gewone Coinbase account slechts 7 cryptomunten kopen en verkopen. Maar daar zal de komende maanden verandering in komen. COO Asiff Hirji spreekt zelfs van 200 tot 300 cryptomunten.

Om te beginnen bevestigde Asiff Hirji in een interview met Bloomberg dat Coinbase niet naar de aandelenmarkt trekt, toch niet binnen afzienbare tijd. Coinbase heeft momenteel veel andere dingen te regelen. Zo willen ze vooral hun inkomstenstroom diversifiëren. Deze is momenteel voor 100% afhankelijk van het transactievolume voor de aankoop en verkoop van cryptomunten.

Via de basisaccount kunnen er momenteel slechts 7 cryptomunten verhandeld worden. Maar dat aanbod zal snel uitbreiden, aldus de COO. Volgens Hirji zijn er vandaag zo’n 2.000 tot 3.000 cryptomunten. 90% daarvan is nutteloos/waardeloos. Maar dat betekent nog altijd dat er 10% echt goede projecten tussen zitten, of zo’n 200 à 300 cryptomunten.

De cryptomunten die Coinbase goed vindt, zullen de komende maanden hun weg vinden naar het platform van Coinbase.

Maar niet alle cryptomunten zullen overal aangeboden worden. Vooral in de Verenigde Staten loopt de regulering achterop en kan het aanbod beperkt blijven ten opzichte van de rest van de wereld.

Coinbase Pro

Eerder voegde Coinbase cryptomunt 0x al toe aan hun Coinbase Pro trading-platform. Daar komt binnenkort ook de Basic Attention Token bij. In verschillende stappen zal ook BAT verhandeld worden op het Coinbase Pro platform.

Na de aankondiging van dit nieuws steeg BAT met 20%. Na een kleine terugval zit BAT terug stevig in de lift de laatste dagen en noteert de cryptomunt al zo’n 150% hoger dan het dieptepunt van midden september.

Bron: CoinTelegraph

Foto Credit: Flickr

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)