We hameren al een tijdje op: terwijl de cryptomunten in verval zijn geraakt, kiezen de financiële spelers vol voor de aanval. We noemden dit de ‘financialisatie van de cryptomarkt’. We schreven er al diverse analyses over, maar het aantal sterspelers in de financiële markt die z’n stempel wil drukken op de cryptomarkt blijft in een razend tempo toenemen. De jongste partij die zich openlijk uitliet over crypto is … tromgeroffel … BlackRock!

Jazeker, u leest het goed, de grootste uitgever van ETFs ter wereld heeft z’n zinnen op crypto gezet. De groep rondom CEO Larry Fink heeft een aparte afdeling opgericht voor crypto. Onvoorstelbaar, als je weet dat deze topman eerder nog verklaarde dat ‘Bitcoin vooral een meerwaarde had voor criminelen’.

Iedereen komt uiteindelijk terug, met hun grote mond. Want Fink is lang niet de enige. Zowat iedere CEO in de bancaire sector heeft vergelijkbare onzin vertelt over Bitcoin en crypto. Met als uithangbord Jamie Dimon van JPMorgan. En ook hij is inmiddels om!

Iedereen moet uiteindelijk toegeven dat we hier naar een nieuw actief kijken. Het eerste digitale actief in de geschiedenis. Want voor het eerst ontsluit een internet protocol waarde. Dat is een concept waar nog maar weinig mensen hun hoofd om krijgen, maar laten wij er nog eens een poging toe doen.

Blijf net als 10-duizenden andere beleggers dagelijks op de hoogte van het belangrijkste nieuws op de crypto- en aandelenmarkt.

Hoe Bitcoin de wereld zal veranderen

Het huidige internet bestaat uit meerdere protocols: HTTP voor websites, SMTP voor email, FTP voor datatransfer, … En er is een belangrijke gemeenschappelijk factor. Al die protocols kan je gratis gebruiken.

Toch wordt er enorme waarde gegeneerd via het internet. Dat komt omdat centrale punten op de protocols de data ontsluiten. De data van gebruikers, informatie, … Dit heeft een extreem hoge waarde!

Dat kan je wel alfeiden aan de marktwaardes van Facebook, Amazon of Google. Zij weten de waarde van het internetprotocol te vangen in hun centrale databases.

Maar daar komt met crypto een complete verandering in. Vanaf nu wordt de data van de gebruikers en dergelijke ontsloten in het protocol. Omdat Bitcoin al door miljoenen gebruikers wordt gebruikt, zie je de waarde van het netwerk ontluiken in de cryptomunt.

Alle centrale data-applicaties die bovenop Bitcoin of een andere blockchain draaien, hebben in de toekomst veel minder waarde.

Deze monumentale ommezwaai lijkt nu ook eindelijk in te zinken op Wall Street. Meer nog, als de heren en dames bankiers er niet snel bij zijn, dan zullen ook zij worden opgeslurpt in de nieuwe internetprotocols.

Wie deze trein mist, heeft voor eeuwig afgedaan.

Bron: Gratis Nieuwsbrief Slim Beleggen

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)