Er zit terug beweging in crypto. Nu ja, die is er altijd geweest, maar deze keer opnieuw in de goede richting lijkt het. Sinds begin vorige week is de totale marktwaarde van crypto gestegen met 141 miljard dollar. Op het moment van schrijven is de gehele markt 391 miljard dollar waard. Het ziet er naar uit dat we ons aan een nieuwe stierenmarkt mogen verwachten.

De cryptomarkt krabbelt eindelijk terug recht na een maandenlange periode van dalende koersen. De opwaartse beweging wordt geleid door stijgingen van de groten zoals Bitcoin en Ethereum. Op amper twee weken tijd is de marktwaarde met 141 miljard gestegen van 250 naar 391 miljard dollar.

Altcoins

Het is tot nu toe een behoorlijk slecht jaar geweest voor Bitcoin en de altcoins. De verliezen liepen op tot 80 procent voor sommige munten. Maar die kar is sinds vorige week gekeerd, de overgrote meerderheid van de altcoins zijn met ‘double digits’ in waarde gestegen. Het handelsvolume is de afgelopen dagen ook sterk toegenomen door de terugkerende interesse bij beleggers.

De stijging op de cryptomarkt werd ingeluid door Bitcoin en Ethereum omdat beleggers deze munten nog altijd zien als een betrouwbare investering. Het is logisch dat altcoins minder aandacht kregen omdat er geen zekerheid is over de toekomst van de cryptomarkt op korte termijn.

Maar nu alles zowat groen kleurt, lijkt het spel op de wagen te zitten voor altcoins. Het zijn momenteel deze munten die de grootste rendementen halen op de cryptomarkt. Niet verwonderlijk vermits er meer positieve signalen komen vanuit verschillende hoeken uit de wereld, zoals bijvoorbeeld het Internationaal Monetair Fonds en verschillende grote institutionele beleggers.

Stierenmarkt

Als Bitcoin zijn weerstand van 9.500 dollar kan doorbreken, kan de totale marktwaarde de kaap van 400 miljard dollar halen binnen de tien dagen. Hoewel het nog wat vroeg is, kunnen we vaststellen dat het sentiment gekeerd is. Een stierenmarkt de komende maanden is nu zeer aannemelijk.

Bronnen: CCN

Foto: Pxhere

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven