De Bitcoin was de absolute winnaar van het jaar 2017. Niet alleen door het gigantische rendement dat de grootste digitale munt van de wereld wist te realiseren, maar met name door de definitieve doorbraak van de cryptosector. De Bitcoin heeft een grote rol gespeeld op het gebied van ‘bekendheid’ van deze sector. Heeft de Bitcoin daarmee zijn beste tijd gehad?

Voorlopig tapt de Bitcoin dit jaar uit een totaal ander vaatje. Tijdens de afgelopen handelsdagen is de Bitcoin geconfronteerd met flink wat koersgeweld en dinsdag stond de digitale munt gedurende de dag zelfs 20% lager. Vanaf het hoogtepunt gerekend (2017) noteert de Bitcoin op dit moment bijna 50% lager.

Cryptobeleggers zoeken hun heil bij andere digitale munten

De trenddraai bij de Bitcoin heeft voor een groot deel te maken met de regelgevingskwesties die de Bitcoin duidelijk parten speelt. Toch is dat niet het volledige verhaal. Op dit moment twijfelen steeds meer cryptobeleggers of de Bitcoin in staat is om dit jaar weer een geweldige prestatie neer te gaan zetten. Het potentieel is volgens sommige beleggers sterk afgenomen en daardoor storten steeds meer cryptobeleggers zich op de ‘onbekendere’ digitale munten.

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Bloomberg, is deze gewaarwording in beeld gebracht. Tijdens de afgelopen handelsweken hebben heel wat kleinere cryptomunten het een stuk beter gedaan dan de Bitcoin.

De bewering dat de Bitcoin terrein inlevert op het gebied van ‘interesse’ blijkt ook uit cijfers van CoinMarketCap. Op dit moment is het aandeel van de Bitcoin in de totale cryptomarkt ‘slechts’ 32 procent. Een jaar geleden stond dit getal nog op 90 procent.

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven