De afgelopen zeven dagen hebben beleggers en investeerders in crypto een bijzonder wilde rit meegemaakt. De globale cryptomarkt heeft namelijk opnieuw een waarde van 2 biljoen dollar bereikt en de bitcoin lijkt op weg te zijn richting 50.000 dollar. De ‘stieren’ hebben de bovenhand en dat kan veel goeds teweegbrengen voor de komende weken en maanden.

Op 20 juli zag het er eventjes heel slecht uit, toen ging de bitcoin door de psychologisch grens van 30.000 dollar om uiteindelijk halt te houden op 29.789 dollar. Marktkenners en analisten vreesden dat dit een verkoopgolf zou veroorzaken echter besloten beleggers en investeerders gebruik te maken van de dip. Sindsdien zit bitcoin in een sterke opwaartse trend.

De totale waarde van de cryptomarkt heeft opnieuw de 2 biljoen dollar bereikt, dat is geleden van de maand mei. De bitcoin bedraagt op het moment van schrijven 47.800 dollar, een stijging van 60 procent ten opzichte van de dip in juli. Het sentiment lijkt helemaal gekeerd te zijn, ook andere cryptomunten zitten stevig in de lift. Ether noteert zelfs 86 procent hoger sinds eind juli.

Cardano heeft wellicht de meest indrukwekkende run tot nu toe met een stijging van meer dan 100 procent. Eind juli stond deze digitale munt nog op 1,05 dollar, momenteel is één ADA 2,21 dollar waard. Het is opmerkelijk dat crypto opnieuw zo hard aan het stijgen is gezien de wereldwijde druk op digitale munten nog nooit zo hoog was, voornamelijk in China.

100.000 dollar?

De huidige ontwikkelingen op de cryptomarkt doen marktkenners opnieuw dromen van hogere koersdoelen. Shivam Tharkral, oprichter en CEO van BuyUcoin, is er zelfs van overtuigd dat de huidige bullrun bitcoin richting de 100.000 dollar zal brengen eind dit jaar.

The current bull run is expected to continue, and we are highly optimistic that Bitcoin will hit the $100,000 mark by the end of this year.

Marktkenners zeggen dat het belangrijk is voor bitcoin om de rally in stand te houden doorheen het weekend en boven het 200 daagse ‘moving average’ te blijven. Mocht dit niet het geval zijn, dan is er volgens hen een kans dat de digitale munt opnieuw zal ‘afkoelen’. Echter zijn ze er vrijwel allemaal van overtuigd dat de situatie goed zit en dat het momentum zal aanhouden.

Bronnen: George GeorgievCryptopotato

Foto: QuoteInspector.com

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven