De cryptomarkt lijkt momenteel wat te stabiliseren. Maar er is één cryptomunt die de laatste weken erg opvalt door zijn contrair koersverloop en het ‘gehypte’ nieuws. Waar de meerderheid van de munten zijdelings bewegen, heeft Verge (XVG) er de afgelopen weken een indrukwekkende stijging opzitten. En het ziet er niet direct naar uit dat Verge een pauze gaat inlassen de komende dagen.

Wat is er dan precies zo indrukwekkend? Op 18 maart noteerde XVG nog aan 0,0243 dollar, een absoluut dieptepunt in het koersverloop van de munt. Vandaag 11 april is één XVG 0,0811 dollar waard, dat is bijna een stijging van 250 procent op amper 24 dagen. Marktkenners beweren dat de cryptomunt nog verder zal stijgen. Volgende week wordt er namelijk een partnership aangekondigd.

Hoewel experten beweren dat Verge naar 1 dollar kan stijgen, lijkt dat misschien te hoog gegrepen. Maar een hogere koers de komende weken zit er zeker in omwille van een aantal positieve gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld en waarschijnlijk nog gaan afspelen.

Partnership

Allereerst is er de partnership die volgende week op 17 april gaat worden aangekondigd. De hele community volgt vol spanning met welk bedrijf Verge gaat samenwerken. Het zou naar het schijnt een klepper van formaat zijn, maar voorlopig blijft het enkel bij speculaties en giswerk. De forse stijging van de munt wordt momenteel voornamelijk gedreven door deze ‘gehypte’ samenwerking.

Om de mysterieuze samenwerking tot stand te kunnen brengen, werd er een crowdfunding gehouden die voornamelijk ondersteund werd door TokenPay. 80 procent van het gewenste bedrag werd geïnvesteerd door TPay waardoor de ‘inzameling’ een groot succes werd. Het ging zelfs zo goed tussen Verge en TokenPay, dat er wellicht een XVG debit card op de markt gaat komen.

Anderzijds toont het team van Verge dat ze niet bij de pakken blijven zitten en ontzettend veel tijd en moeite steken in hun project (dat was nog niet zo lang geleden anders trouwens). XVG heeft vorige week te maken gehad met een ‘hack attack’ die na amper 72 uur programmeren werd verholpen. Het toont dat de munt wel wat tegenslag kan hebben zonder te verbranden of te crashen.

Nieuwe start

Verge heeft er een lange winterslaap opzitten en lijkt nu eindelijk uit de startblokken te schieten. Hun slechte reputatie door de ‘mislukte’ release van hun Wraith-Protocol met nieuwjaar hebben ze klaarblijkelijk kunnen rechttrekken. Er werd, zoals meerdere keren gebeurde in het verleden, een deadline beloofd die niet werd gehaald. Verge werd na de zoveelste ‘loze’ belofte afgeschreven.

Ze hebben sindsdien veel aandacht besteed aan de feedback van de Verge community met als resultaat dat de communicatie nu veel transparanter en duidelijker is. Het team is groter geworden en er zijn zelfs mensen aangenomen die instaan voor de marketing en PR van het project.

Bronnen: Crypto Gazette

Foto: Geralt – Pixabay

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven