Het jaar 2020 zal ook de geschiedenisboeken ingaan als het jaar van de wederopstanding van de Bitcoin. De grootste digitale munt ter wereld wist tijdens het afgelopen jaar vriend en vijand te verrassen. En de kans is groot dat de Bitcoin tijdens de komende maanden nog veel verder in waarde weet te stijgen.

Tijdens de afgelopen maanden wist de Bitcoin te stijgen naar nieuwe recordhoogten. En dat hadden maar weinig analisten een jaar geleden zien aankomen. Tijdens het begin van de coronacrash werd de Bitcoin zelfs ook in deze malaise meegetrokken. Vanaf de bodem van maart 2020 gerekend is de digitale munt echter aanzienlijk in waarde gestegen. En inmiddels is de grens van $ 30.000 zelfs bereikt.

Prijsrally bij de Bitcoin kan ook in 2021 aanhouden

Vanaf de bodem van maart 2020 gerekend is de prijs van één Bitcoin met meer dan 500% gestegen. De analisten van Nautilus Investment Research hebben de voorgaande keren onderzocht waarbij de Bitcoin met meer dan 500% in waarde wist te stijgen. Op de bovenstaande tabel zijn de onderzoeksresultaten in beeld gebracht. Drie keer eerder wist de digitale munt een dergelijke mijlpaal te behalen. En tijdens alle voorgaande keren noteerde de Bitcoin een jaar later hoger. De gemiddelde stijging bedraagt ruim 1.678%.

Uiteraard biedt het verleden geen enkele garantie voor de toekomst, maar het verleden wijst wel uit dat de Bitcoin normaliter goede zaken weet te doen op het moment dat een belangrijke uitbraak gerealiseerd is. En dat is ook precies de reden waarom zoveel beleggers nu alsnog terugkeren naar de cryptomarkt.

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)