Afgelopen mei werd de zilverrally ontketend. De grote broer van zilver, goud, liet al enkele maanden een stijgende trend zien en daar heeft zilver zich nu bij aangesloten. Tijdens de afgelopen twee weken moesten de edelmetalen echter een pas op de plaats maken. De ademspauze bij de goud- en zilverstieren kunnen beleggers gebruiken om alsnog terug te keren naar deze zwaar ondergewaardeerde markt.

De zilverprijs is een van de uitblinkers van de afgelopen maanden. Sinds mei dit jaar is de prijs voor zilver al tientallen procenten in waarde gestegen. En wij hebben een grafiek gevonden die laat zien dat de echte zilverrally mogelijk nog moet beginnen. Wat dat betreft zijn beleggers dus nog niet te laat.

Deze grafiek voorspelt een prijsexplosie bij de zilverprijs

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van TheLightSideofShort, is te zien dat het koerspad bij de zilverprijs van de afgelopen jaren erg veel lijkt op het koerspas die zichtbaar was tijdens de jaren ’70. Destijds belandde het edelmetaal ook bij veel beleggers onder de radar, om niet veel later een ongekende zilverrally te laten optekenen.

Volgens de technische analisten van TheLightSideofShort kan een dergelijk scenario zich nu opnieuw gaan voltrekken. Mocht dat daadwerkelijk het geval zijn, dan kan de zilverprijs binnen enkele maanden stijgen tot boven de 20 dollar. En een dergelijke prijsstijging zal ongetwijfeld ook leiden tot een exponentiële stijging bij de zilveraandelen.

De goudmijnsector staat nog altijd 60% onder hun piek

Terwijl de meeste activa zoals traditionele aandelen of obligaties dicht of nabij hun hoogste niveau ooit staan, blijven goudmijnaandelen naar historisch maatstaven bijzonder goedkoop. Wie op zoek is naar een contraire belegging, kan goudmijnaandelen niet langer negeren.

Het beste moet namelijk nog komen!

U leest hier waarom goudmijnaandelen gemakkelijk kunnen verdubbelen!