Al maandenlang worden beleggers getrakteerd op een aanhoudende beursrally. Tijdens de afgelopen periode werden de recordhoogten meermaals aangescherpt en wat dat betreft is het niet vreemd dat beleggers optimistisch gestemd zijn. Toch moeten beleggers niet denken dat de onbezorgde beursbeweging van de afgelopen maanden ook in de nabije toekomst voortgezet gaat worden.

De kans dat de beweeglijkheid tijdens de komende maanden zal toenemen, is enorm groot. Dit heeft niet alleen te maken met het historische karakter, maar ook met de stabiele beursbeweging van de afgelopen maanden. Juist omdat de beursrally tijdens de afgelopen maanden soepel verliep, is de kans aanwezig dat hier de komende tijd verandering in zal komen. Tenminste, dat is wel hetgeen we in het verleden vaker hebben gezien.

Gaat de beweeglijkheid de komende tijd toenemen?

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van The Daily Shot, is de indrukwekkende beursrally van de afgelopen maanden in beeld gebracht. Sinds het einde van 2020 is er al sprake van een stabiele stijgende beweging en tijdens de afgelopen maanden kwam de stier geen enkele keer serieus in de problemen. Wat dat betreft is het niet vreemd dat er vaak gesproken wordt over een ‘onverslaanbare beursrally’.

Toch lijken beleggers er verstandig aan te doen om juist de komende tijd voorzichtig te werk te gaan. De kans is enorm groot dat de komende beursmaanden uitdagender zullen gaan verlopen. En met name voor de nieuwe beleggers kan dit een uitdagende beurstijd gaan worden.

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.