Sinds medio maart 2020 zitten de wereldwijde aandelenmarkten al in de lift. Tijdens de afgelopen handelsweken vond er een beurscorrectie plaats, maar de meeste indices wisten zich al snel weer te herstellen. Volgens diverse analisten bewegen we op dit moment binnen een zogenoemde seculiere Bull Market.

Sinds het jaar 1900 zijn er vier seculiere stierenmarkten te herkennen. Tijdens de jaren voor de start van deze seculiere Bull Markets bewogen de aandelenmarkten enkele jaren zijwaarts. Volgens diverse analisten kan de periode 2000-2013 bestempeld worden als die ‘zijwaartse periode’.

Ziet de beurstoekomst er rooskleurig uit?

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Bank of America, is de mogelijkheid van een nieuwe seculiere Bull Market in beeld gebracht. Officieel gezien is deze langdurige stierenmarkt in het jaar 2013 van start gegaan. Destijds wisten de Amerikaanse beurzen immers te stijgen naar nieuwe recordkoersen. Tijdens de voorgaande twee seculiere Bull Markets werden de beurzen tijdens het zevende jaar geconfronteerd met een stevige beursdaling. En ook deze keer werd Wall Street geconfronteerd met een stevige beursdaling tijdens het zevende beursjaar (2020).

Mochten de vergelijkingen met de twee vorige seculiere Bull Markets ook de komende tijd intact blijven, dan ziet de beurstoekomst er rooskleurig uit. In dat geval kunnen we de komende jaren rekenen op verder stijgende beurskoersen.

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.