Door de fantastische beursprestatie heeft zilver zichzelf weer in de schijnwerpers gezet. Het ‘kleine broertje’ van goud wist tijdens de afgelopen weken beduidend beter te presteren dan het gele edelmetaal. En uit onderzoek blijkt dat de zilver Bull Market nog maar in de kinderschoenen staat. Beleggers zouden juist nu de zilvermarkt goed in de gaten moeten houden.

De zilverprijs wist tijdens de afgelopen weken enorm goede zaken te doen. Eigenlijk kwam deze prijsstijging als een complete verrassing. Met name de zilvermarkt wist sterk te reageren op de zilverprijsexplosie. Zo wisten de meeste zilvermijnaandelen met tientallen procenten in waarde te stijgen.

Beleggers moeten juist nu de zilvermarkt in de gaten houden

Volgens de analisten van Nautilus Investment Research staat de zilver Bull Market op dit moment nog maar in de kinderschoenen. Zij zijn tot de conclusie gekomen dat de zilvermarkt op dit moment sterke overeenkomsten vertoont met de koersbeweging die zichtbaar was tijdens de jaren ’90. Op de bovenstaande grafiek zijn de vergelijkingen in beeld gebracht.

Volgens deze gerespecteerde analisten moet de echte zilverprijsstijging nog beginnen. Toen de zilverprijs tijdens het begin van de jaren ’90 een stevige bodem wist neer te zetten, wist het edelmetaal tot het jaar 2011 in waarde te stijgen. En zij houden nu rekening met eenzelfde beweging.

5 redenen waarom je NU goudmijnaandelen moet kopen

  • Sinds 2016 zitten goudmijnaandelen in een nieuwe stierenmarkt!
  • De vorige stierenmarkt in goudmijnaandelen duurde 1.142 dagen. Vandaag zijn we maar 400 dagen ver.
  • De vorige stierenmarkt ging +1.355%, vandaag staan we ‘slechts’ 120% hoger.
  • MAAR: Goudmijnaandelen waren nog nooit zo goedkoop.
  • DUS: Goudmijnaandelen staan voor hun grootste stijging ooit!

Wacht géén dag langer om goudmijnaandelen te kopen: LEES MEER