Al bijna een jaar lang zitten de wereldwijde beurzen in de lift. De beursrally werd immers in gang gezet rond medio maart 2020. Vooralsnog lijken de stieren niet van plan te zijn om het rustiger aan te gaan doen. En een belangrijk onderzoek ondersteunt die gedachte. De kans is immers groot dat deze beursrally nog minstens een jaar weet stand te houden.

Tijdens de afgelopen handelsweek wisten de beurzen goede zaken te doen. Op Wall Street was er zelfs sprake van de beste handelsweek sinds november. De Amerikaanse beurzen wisten daarmee de records verder aan te scherpen. De donkere wolken die enkele maanden geleden nog boven de financiële markten hingen, lijken nu als sneeuw voor de zon verdwenen te zijn.

Beurzen kunnen nog verder in waarde gaan stijgen

Dat de beursrally overtuigend is, blijkt uit de bovenstaande grafiek, afkomstig van BullMarkets.co, wel. Al 61 handelsdagen op rij is er sprake van de situatie dat meer dan 80% van de aandelen binnen de S&P 500 index boven haar 200-daagsgemiddelde beweegt. En een dergelijke reeks hebben we voor het laatst in het jaar 2013 meegemaakt.

Op de bovenstaande tabel, wederom afkomstig van BullMarkets.co, zijn de voorgaande keren in beeld gebracht toen de S&P 500 index een dergelijke winstreeks wist neer te zetten. Tijdens alle keren noteerde de toonaangevende Amerikaanse beurs een jaar later hoger. De gemiddelde beursstijging bedraagt daarbij zelfs bijna 13%.

Dit onderzoek wijst dus richting verder stijgende beurskoersen.

3 Aandelen voor de Energie Crisis

Met deze 3 aandelen zal ook u geld kunnen verdienen aan deze energiecrisis … in plaats van hem te betalen.

Dit is een ‘once in a lifetime’ opportuniteit.

Download hier jouw gratis gids: 3 Aandelen voor de Energie Crisis