De aandelenmarkten wisten tijdens de afgelopen handelsweek goede zaken te doen. Mede dankzij de woorden van Draghi en Powell wisten de beurzen de stijgende trend te vervolgen. De S&P 500 index wist zelfs een nieuwe recordkoers te bereiken. Mogen we rekenen op een verdere beursstijging?

Afgelopen week stond in het teken van de centrale banken. Mario Draghi, van de ECB, en Fed-voorzitter Jerome Powell lieten hun licht schijnen over de huidige economische situatie. En duidelijk werd dat beide heren er alles aan zullen doen om de economische groei in stand te houden. En daar reageerden beleggers uiteraard positief op.

Moet het echte recordfeest nog beginnen?

Ryan Detrick, strateeg bij LPL Financial, laat weten dat beleggers reden hebben om optimistisch te zijn. Een belangrijke indicator, de NYSE Advance-Decline Line index, wist namelijk tijdens de afgelopen weken tot een nieuw hoogtepunt te stijgen. En deze index wordt ook wel gezien als de ‘gezondheidsindicator van Wall Street’. Deze indicator laat namelijk min of meer zien of de beursbeweging breed gedragen wordt. En deze huidige beursrally wordt dus door het overgrote deel van de markt gedragen.

Detrick voegt er aan toe dat een soortgelijke beweging ook zichtbaar was in het jaar 2016. Destijds wist de NYSE Advance-Decline Line index ook al eerder uit te breken dan de S&P 500 index zelf. Met andere woorden moesten beleggers in dat jaar eerst ook nog even geduld hebben alvorens er nieuwe recordkoersen vielen. Tevens voegt Detrick er aan toe dat er nog geen ‘waarschuwingssignalen’ zichtbaar zijn geworden. Wat dat betreft beschikt deze beursrally dus nog over het nodige potentieel.

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.