Wall Street bleef tijdens de afgelopen weken voornamelijk dicht bij huis. Het begint er steeds meer op te lijken dat we aan de vooravond staan van een grote uitbraak. Een soortgelijk scenario zagen we de afgelopen tijd ook bij de Bitcoin. Uiteindelijk vond er bij de cryptomunt een neerwaartse uitbraak plaats. En dat zou ook bij Wall Street kunnen gebeuren.

Sven Henrich, ook wel bekend als NortmanTrader, is een bekende technische analist die in het verleden meermaals heeft bewezen dat hij de markt goed kan voorspellen. Volgens hem duiken er op dit moment steeds meer technische signalen op die duiden op een toekomstige neerwaartse beweging.

Deze grafiek voorspelt onheil voor de Nasdaq 100 index

Via Twitter deelde Henrich de bovenstaande grafiek. Op deze grafiek is het technische plaatje van de Nasdaq 100 index in beeld gebracht. Volgens Henrich ziet het technische plaatje er op dit moment alles behalve rooskleurig uit. Er is sprake van een negatieve divergentie bij zowel de RSI-indicator als de MACD-indicator. Beide indicatoren wijzen richting een beursdaling.

Volgens Henrich wordt de voorspelling van de technische indicatoren pas echt bevestigd op het moment dat de Nasdaq 100 index door de steunlijn breekt. Gezien de grafiek is het in ieder geval duidelijk dat de technologie-index binnenkort een keuze zal moeten maken. En indien er een neerwaartse uitbraak komt, moeten beleggers rekening houden met een technologiecrash.

Spotgoedkoop groeibedrijf … nu nog onder 10 dollar

Een vergeten technologiebedrijf met opwaarts potentieel van bijna 100%.

GRATIS TIP: Het goedkoopste aandeel onder 10 dollar