Sinds de bodem van eind 2018 was er sprake van één stijgende beweging omhoog. Wall Street wist daarbij recent zelfs te stijgen naar nieuwe recordkoersen. Maar, aan deze stijgende beweging kwam recent een abrupt einde. En beleggers moeten de komende tijd rekening houden met meer beurszwakte.

De afgelopen handelsweek stond in het teken van het handelsgevecht tussen de Amerikanen en de Chinezen. Donald Trump uitte via Twitter meermaals zijn ongenoegen over de handelswijze van de Chinezen. Volgens de president van de VS is het aan de Chinezen te danken dat er geen handelsakkoord gesloten is. En Trump beloofde dat de Chinezen daar ook voor zullen boeten.

Beleggers moeten rekening houden met een forse beursdaling

Als reactie op de opgelaaide handelsspanningen tussen de VS en China, moesten de wereldwijde aandelenmarkten terrein inleveren. Toch viel de beursschade relatief gezien nog wel mee. Tijdens het afgelopen jaar werd er immers steviger gereageerd op ‘handelstegenslagen’.

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Bull Markets Co, is te zien dat beleggers wel rekening moeten houden met meer beurszwakte. In september 2018 werd Wall Street ook geconfronteerd met een ‘valse uitbraak’ en dat wist destijds te leiden tot een beursdaling van ruim 20%. En de aandelenmarkten zouden volgens kenners deze keer opnieuw geconfronteerd kunnen worden met een dergelijke zogenoemde ‘Bull Trap’.

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.