Niets is wat het lijkt, zelfs niet wanneer je in de McDonald’s Next stapt in Hong Kong. De grootste restaurantketen ter wereld test er momenteel een nieuw concept uit. McDonald’s heeft nog niet laten weten of ze het concept verder gaan uitrollen, maar Hong Kong heeft alvast de coolste McDonald’s ter wereld.

CNBC ging op bezoek bij de McDonald’s Next in Hong Kong. Dit is wat ze gezien hebben.

Dit heeft de McDonald’s Next te bieden

-1. Fancy Food

Vergeet vettige hamburgers in een kartonnen bakje. McDonald’s Next presenteert gepimpte burgers waaronder een brioche met gekarameliseerd ajuin en een saus van truffel en gegrilde ananas.

-2. Het eten komt naar jou

’s avonds hebben klanten de optie om hun eten te laten leveren aan hun tafel. Na de bestelling nemen ze een tafelkaart mee, zoeken ze een plaats en brengt een medewerker het eten aan tafel.

-3. Draadloos opladen

Er zijn tafels met een optie om je smartphone draadloos op te laden, gratis. Er is ook de mogelijkheid om via een USB-poort je smartphone op te laden.

-4. Fancy dessert

Niet alleen de burgers zijn er nieuw en gepimpt, ook de desserts. Je kan er zelfs verse koffie bestellen met verse koffiebonen uit Guatemala, Sumatra of Ethiopië.

-5. Verfrissen

Vind jij het ook vervelend om steeds naar het toilet te gaan om je op te frissen. In de McDonald’s Next is dat niet meer nodig. Je kan er gewoon je handen wassen midden in het restaurant.

Bron: Yahoo Finance

Foto Credit: Wikimedia Commons