Het einde van het beursjaar komt in zicht. Traditioneel gezien komen de zakenbanken rond deze periode met hun beursverwachtingen voor het jaar 2021. Goldman Sachs is in ieder geval optimistisch gestemd over het beursjaar 2021. Volgens het analistenteam van de zakenbank kunnen de beurzen volgend jaar stevig in waarde gaan stijgen.

Het beursjaar 2020 komt langzaam maar zeker ten einde. Voor veel beleggers is dit een lastig handelsjaar geweest. Aan het begin van dit jaar werden de beurzen immers totaal onverwachts geconfronteerd met een stevige beursdaling. Officieel gezien wisten de beurzen zelfs in een Bear Market terecht te komen.

S&P 500 index kan volgend jaar stijgen naar koers 4.300

Inmiddels weten we ook dat dit de kortste Bear Market ooit was. In maart is er een nieuwe Bull Market van start gegaan en vooralsnog betreft dit een indrukwekkende stierenmarkt. Vanaf de bodem gerekend zijn diverse beurzen immers al in waarde verdubbeld.

Ondanks de stevige beursrally van de afgelopen maanden verwacht Goldman Sachs in 2021 een voortzetting van deze rally. Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Goldman Sachs, zijn de verwachtingen van de zakenbank in beeld gebracht. Aan het einde van 2021 rekent het analistenteam op een koers van 4.300 bij de S&P 500 index. De gemiddelde winst per aandeel zal dan uitkomen op $175. Wat dus leidt tot een gemiddelde koers-winstverhouding van bijna 25. Een behoorlijke overwaardering dus.

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.