Crypto-token Dragonchain is een blockchainproject van mediareus Disney. Het noteerde een eerste keer begin december aan $0,26 per token. Na een piek boven $5 noteert de munt nu rond $2, nog steeds een stijging van meer dan 600% op 2 maanden. Maar wat is Dragonchain?

Dragonchain werd gelanceerd als “het veiligste, meest flexibele blockchainplatform klaar voor bedrijven”. Hiermee begeeft Dragonchain zich op de markt van andere blockchainplatformen als Ethereum, EOS, NEO, Stellar, … Een voordeel dat Dragonchain heeft, is dat het gesteund wordt door mediagigant Disney.

Het project positioneert zichzelf in deze markt als een platform waar de gebruikers de volledige controle over hun data behouden. Dragonchain opereert met computertaal die vanaf de eerste dag compatibel is met zijn gebruikers. Dit is zeer interessant voor ontwikkelaars die gebruik willen maken van het blockchainplatform.

Het project bestaat al sinds 2014. Het werd ontwikkeld door Disney in 2015 en 2016. In 2017 was er de officiële lancering. Het platform is nog niet volledig klaar, maar heeft een sterke focus op berdrijven en slimme contracten. Bedrijven kunnen gebruik maken van een digitaal identiteitssysteem, ticketing-diensten, audits en betalingen.

Dragonchain zou ook gebruikt kunnen worden voor innovatieve financiële producten waaronder peer-to-peer futures, obligaties en renteswaps. Een commerciële versie wordt in maart verwacht. Later op het jaar worden nog de implementatie verwacht van een proof-of-work algoritme, Heroku add-ons en een commercieel Dragonchain dashboard en marktplaats.

Bron: The Merkle

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven